Hennie Fisher –
Butternut diabete-koek
Hennie Fisher –
Butternut diabete-koek

Tyd:
90 Min
Bedien:
10 + Persone
Soet
Bestanddele:
280g koekmeel
15ml bakpoeier
15ml fyn gemmer
15ml fyn kaneel
5ml sout
150g geroosterde fyn pekaneute
Skil van 1 suurlemoen
150g versoeter
180g fyn pynappel
250ml vetvrye ongegeurde yoghurt
125ml B-Well Canola olie
450g fyn gerasperde butternut
5ml vanilla geursel
3 eiers
Metode:
- Meng al die droeë bestanddele bymekaar.
- Meng die neute en die butternut in.
- Meng die nat bestanddele bymekaar, en meng by die ander mengsel in!
- Skep in gesmeerde ‘bundt’ pan en bak vir ongeveer ‘n uur en ‘n half by 170 grade celsius!
- Garneer met laevet roomkaas-versiering.