You are currently viewing ‘n Geskenk as deel van ons #Dankfees – 30 November 2018

‘n Geskenk as deel van ons #Dankfees – 30 November 2018

Deel hierdie artikel

Lindie Strydom kan nie onthou waar sy die term “regifting” die eerste keer raak geleef het nie, maar sy hou daarvan en met ons “Fees van Dankbaarheid” was ons in ‘n posisie om ‘n geskenk aan ons te kan “re-gift”!

Kersondermure, Lewende Woord Centurion, Kerk-in-Suid en Doxa Deo Raslouw, saam met die sakegemeenskap van Centurion het ‘n reuse insameling van kruideniersware gehad ten bate van verskillende nie-winsgewende organisasies en 15 skole se noodprojekte wat hulle behoeftige gesinne ondersteun.

Ons is baie trots op en dankbaar vir ons vennootskap met hierdie projek die afgelope 4 jaar! En danksy ‘n skenking wat ons vanaf hierdie inisiatief ontvang het, was ons in die posisie om vir 12 organisasies 10 emmers propvol kruideniersware te skenk!

Ons het dit deel van ons Dankfees op Vrydag 30 November gemaak.

Die organisasies wat dus baat is:

SA Cares for Life

Helpende Hand

PEN

Eleos

Kairos

Our Home

Moeggesukkel

Tekkie Buddie

Laerskool Kameeldrift

Laerskool Westerlig

HeadStart Kids

Ki-Deo

Klik hier om na die fotos te kyk!

Deel hierdie artikel