You are currently viewing Ramon Gouws – Salm, Avocado en Komkommer Taco

Ramon Gouws – Salm, Avocado en Komkommer Taco

Deel hierdie artikel

Ramon Gouws - Salm, Avocado en Komkommer Taco

Ramon Gouws - Salm, Avocado en Komkommer Taco

Tyd: 60 min

Bedien: 4 porsies

Seekos

Bestanddele:

250g vars Salmfilet, in blokkies gesny.

1x Avokadopeer, geskil en in blokkies gesny.

1x Tamatie, ontsaad en dan in blokkies gesny.

1x Lente-ui, in sy lengte - dun gesny.

2x  fresno chillies, in sy lengte - dun gesny.

20g vars koljander, gewas en fyngekap.

20ml sesamesaad-olie

60g Japanese Mayonnaise/ B-well Mayonnaise.

160 ml Aji Amarillo sous.

10g sesamesaad.

1 komkommer baie baie dun gesny met ‘n mandolyn 

Die Sous 

40g rof gekapte jalapeno, ontsaad.

100ml ryswyn-asyn

5g fyngerasperde knoffel.

1 ½ teelepels maldon sout

120ml sonneblom-olie

Metode:

Vir die Slaaisous

In ‘n voedselmenger, blitz die jalapenos en ryswyn-asyn tot goed fyngekap. Voeg die res van die bestandele by en meng deeglik. Gooi die mengsel deur ‘n sif en plaas in ‘n bottel of ‘n bak en bere in die yskas. (Rak lewe is so 3 maande minimum)

Vir die "Taco"

Op ‘n stuk bakpapier, plaas ‘n ringsnyer en pak die komkommer skyfies van onder na bo sodat hulle oorvleuel.

In ‘n bak, meng die ander bestandele saam behalwe die mayonnaise en sprinkel met sout na smaak. Plaas die mengsel aan die een kant van die komkommer-sirkel en vou versigtig toe. Verplaas die "taco" na ‘n bord toe en, in ‘n drukbottel, druk van die mayonaisse rondom die taco.

Gooi van die sous langsaan die taco en bedien.

Deel hierdie artikel

Leave a Reply