You are currently viewing Karen Blanché – Hollandaise Sauce

Karen Blanché – Hollandaise Sauce

Deel hierdie artikel

Karen Blanché – Hollandaise Sauce

Karen Blanché – Hollandaise Sauce

Tyd: 20 min

Bedien: 6 porsies

Sous

Bestanddele:

400g             Botter


4                   Eiergele


15ml             Wit Asyn


15ml             Suurlemoen sap

Na Smaak     Sout en Peper 

Metode:


Voorbereiding:


Vul n medium pot met min of meer 1/3 water. – Bring tot kookpunt. 

Smelt die botter in die mikrogolf sodat die die wit gedeelte van die botter aand die onderkant van jou houer sigbaar is.  – Jy het sopas Ghee gemaak!

In n glas of staal mengbak, wat oor jou pot kan pas en nie aan die water raak nie, plaas jou eier geel, meng met n halwe tee lepel water. 

Plaas jou mengak bo oor die water wat kook, klits tot eier geel vaal word van kleur. Mneg nou asyn en suur lemoen sap in. 

Haal nou van die hitte af en klits die botter stadig in. 

Voeg Sout en Peper by. 

Bedien oor …. Wel net wat jy wil!! 

Deel hierdie artikel

Leave a Reply