Boodskappe LUISTER NOU
Hennie Fisher – Durbanse Atchar

Hennie Fisher – Durbanse Atchar

Deel hierdie artikel

Hennie Fisher –

Durbanse Atchar

Hennie Fisher – Durbanse Atchar

Tyd:

60 Min

Bedien:

10 Botteltjies

Sous

Bestanddele:

1500g groen mangoes, gewas,

in halfte gesny, pitte verwyder en in repies gesny

30g knoffel in repies gesny

30g vars gemmer in repies gesny

100g groen chillies, pitte verwyder en in repies gesny

100g tamaryn sonder pitte

375ml wit asyn

375ml B-Well canola olie

60g mosterdpoeier

300g suiker

60g wit sesame-saadjies

250g gebreekte grondboontjies

15ml fenegriek, fyngemaak

5ml droë rooi fyn chillies

15ml borrie

Sout

Metode:


  • Meng die mango-repies met ‘n handvol growwe sout oornag.
  • Die volgende dag, dreineer vloeistof, en spoel ligweg af, en laat mango op kombuishanddoek droog.
  • Meng die mosterdpoeier met ‘n bietjie van die asyn en meng in die mango in.
  • Warm die suiker oorblywende asyn en tamarin op en kook vir so rukkie tot stroperig, voeg by die mango by.
  • Meng die borrie, die rooi chillies en die fenegriek in.
  • Braai elkeen van die volgende apart in kwart hoeveelhede van die olie en voeg warm by die mango in – eers die knoffel, daarna die gemmer, dan die groen chillies en laastens die grondboontjies.
  • Meng die sesame-saadjies by.
  • Bottel in gesteriliseerde botteljies.
Deel hierdie artikel

Leave a Reply

Close Menu