You are currently viewing Lanadene Bron – Gevulde Soetrissies

Lanadene Bron – Gevulde Soetrissies

Deel hierdie artikel

Lanadene Bron –

Gevulde Soetrissies

Lanadene Bron – Gevulde Soetrissies

Tyd:

45 Min

Bedien:

3 Persone

Vleis

Bestanddele:

6 Soetrissies

½ koppie Rys

2 mediumgrootte Uie

5ml Knoffel

1g Sout

2g Peper

10ml Origanum

15ml Tamatiepuree

250g Spek

500g Maalvleis

1 blik Geblikte tamaties

250g Gerasperde Kaas

Metode:


  • Voorverhit die oond op 150˚C.
  • Kook die rys tot aldente.
  • Sny die uie fyn en braai in B-Well olyfolie.
  • Voeg die knoffel, sout, peper, en origanum by en braai.
  • Braai daarna die spek en maalvleis tot net-net gaar.
  • Voeg die gekapte tamaties by.
  • Laat prut vir 10 minute.
  • Meng met die gaar rys.
  • Vul die gehalveerde soetrissies met die maalvleismengsel.
  • Plaas in oond tot gaar vir 25 minute.
  • Strooi kaas oor, en smelt vir 5 minute.
Deel hierdie artikel

Leave a Reply