You are currently viewing Hennie Fisher – Suiwelvrye Sjokolade- truffels

Hennie Fisher – Suiwelvrye Sjokolade- truffels

Deel hierdie artikel

Hennie Fisher – Suiwelvrye Sjokolade- truffels

Hennie Fisher –

Suiwelvrye Sjokolade- truffels

Tyd:

20 Min

Bedien:

14 Persone

Soet

Bestanddele:

400g Hoë kwaliteit donker sjokolade

100g Kookwater

70g Heuning

80g B-well Olyfolie

Metode:


  • Gooi die heuning en kookwater oor die sjokoladeblokkies en laat dit staan vir ‘n paar minute.
  • Immulsifiseer die mengsel in ‘n voedselverwerker of “hand blender”.
  • Meet die temperatuur van die mengsel en wag tot die afkoel na 38˚C.
  • Gooi die olyfolie by en immulsifiseer weer.
  • Verkoel in die yskas, as dit hard is, rol dit in rolletjies en bedek met versiersel.


Deel hierdie artikel

Leave a Reply