You are currently viewing Inge Pretorius – Saganaki

Inge Pretorius – Saganaki

Deel hierdie artikel

Inge Pretorius –

Saganaki

Inge Pretorius – Saganaki

Tyd:

50 Min

Bedien:

4 Persone

Diep-braai

Bestanddele:

Feta kaas (griekse feta) in 2cm dik skywe gesny.

Eier (geklits)

Meel Brood krummels

B-well Fry Well Olie

vir vlak braai

(verhit in 'n pan tot baie warm).

Suurlemoen Heuning

Sesame saad

Metode:

  • Neem die skywe Feta en sit eers in die meel, dan in die eier.
  • Weer in die meel, en weer in die eier.
  • Bedek dan met broodkrummels tot eweredig bedek.
  • Panbraai tot goud bruin (1 min aan ‘n kant).
  • Bedien met heuning, skyfie suurlemoen en geroosterde sesame saad.


Deel hierdie artikel

Leave a Reply