Lanadene Bron –
Framboos en Klapper “Fudge”
Lanadene Bron –
Framboos en Klapper “Fudge”
Tyd:
6 Min
Bedien:
12 Persone
Soet
Bestanddele:
B-Well Baksproei
5ml Vanielje-ekstrak
1 Koppie fyn klapper
½ Koppie Frambose
1 Koppie Yoghurt
1 Koppie Maaskaas
45 ml Phisilliym Husks
60ml Klapper meel
30 ml Xylitol
Voorbereiding:
- Weeg die bestanddele af
- Was die Frambose
- Sproei die bak met B-Well se antikleef-sproei
Metode:
- Meng die klapper tot dit ‘n botter vorm
- Voeg die vanielje, frambose, yoghurt en maaskaas by.
- Meng tot lig pienk in kleur
- Voeg die droeë bestanddele by.
- Meng tot gebind.
- Skep uit in medium grootte glaspan.
- Vries of plaas in yskas tot hard.
Rustyd: 50-60 minute in die yskas/20-30min in die Vrieskas