You are currently viewing Hennie Fisher – Fudge

Hennie Fisher – Fudge

Deel hierdie artikel

Hennie Fisher – Fudge

Hennie Fisher – Fudge

Tyd:

30 – 40 Min

Bedien:

50 Blokkies

Soet

Bestanddele:

120 g Botter

550 g Demerara suiker

200 g Gouestroop

350 ml Room

1 Teelepel vanilje-ekstrak

½  Teelepel sout

B-well Canola Baking Spray

  • Smelt eers die botter, suiker, stroop en room saam op matige hitte.
  • Verhoog dan die hitte, en kook tot 116˚C.
  • Vanaf 100˚C moet dit af en toe geroer word, sodat dit nie vasbrand nie.
  • As die korrekte temperatuur bereik is, meng die vanilje en sout in en roer aanhoudend af van die hitte totdat die mengsel dik word en nie meer blink nie.
  • Gooi in pannetjie wat met B-well Canola Baking Spray gespuit is.
  • Laat afkoel en sny in blokkies.
Deel hierdie artikel

Leave a Reply