You are currently viewing #JouMenseMyMense saam met SPAR – Ouma Maggie word 101

#JouMenseMyMense saam met SPAR – Ouma Maggie word 101

Deel hierdie artikel

#JouMenseMyMense saam met SPAR – Ouma Maggie word 101

Ouma Maggie Joubert is op die 19de Mei 1920 in Pietersburg gebore. Sy woon al vir meer as 50 jaar in Pretoria. Haar gunsteling mens nog ooit is haar oorle man! Toe ons haar vra wat sy naam was, toe se sy, sy het hom nooit op sy naam genoem nie, want hy’s haar liefling! Ouma Maggie se seun is ‘n hele klompie jare gelede oorlede, en tans vertolk Tannie Rina Smit die rol as haar versorger.

Haar kleinniggie, Adinda, wat vir ons die epos gestuur het dat Ouma Maggie verjaar, het saam met haar dogter, Chene, vir Ouma ‘n spesiale psalm gesing – wat haar baie emosioneel gelaat het. Hulle het vir haar kolwyntjies gebring, en ons het haar bederf met ‘n bossie blomme en koeksisters vir middag-tee.

Toe ons haar vra wat die lekkerste ding is van ouer word, toe antwoord sy: ‘Dat julle vir my kom kuier het’. Ouma Maggie, dit was ons voorreg om ‘n legende te kon ontmoet. Mag die Here Ouma Seën met goeie gesondheid!

Baie geluk, Ouma, met Ouma se 100-en-eerste verjaarsdag!

Om betrokke te raak by #JouMenseMyMense, klik hier: https://www.grootfm.co.za/raak-betrokke/

Luister weer HIER:

Deel hierdie artikel

Leave a Reply