You are currently viewing #JouMenseMyMense saam met SPAR – Sagmoedige Ann

#JouMenseMyMense saam met SPAR – Sagmoedige Ann

Deel hierdie artikel

#JouMenseMyMense saam met SPAR – Sagmoedige Ann

Ons het ‘n epos ontvang wat lees: “Ek het net weereens die naweek besef hoe bevoorreg ons is. My seuntjie se maatjie, Llewelyn, het die naweek by hom kom speel. Dit was die maatjie se eerste keer wat hy genooi was om by iemand te kom speel en die seuntjie en sy gesin het in my hart in geklim. Mamma noem dat maatjies hom nie nooi nie omrede hy ‘n spraak agterstand het en die maatjies hom nie verstaan nie. Sy mamma, Ann, is moedeloos en het nie die nodige finansies vir ‘n konsultasie by ‘n opvoedkundige sielkundige om te bepaal of hy medikasie nodig het of wat hy nodig het om sy skooljaar te kan voltooi nie. Haar bekommernisse rakende ‘n spesiale skool vir Llewelyn raak ook meer aangesien hierdie skole in die algemeen min tot geen subsidie bied.” GROOTfm 90.5 het gaan kuier… 

Llewelyn se pappa, Pieter, was ‘n paar jaar terug in motorfiets-ongeluk waartydens ‘n gedeelte van sy linkerkant verlam gelaat is. Hy is ook tydens die inperking ontslaan van die werk. Hy het in tussen werk gekry in Midrand, maar toe ry ‘n dame in hom vas en omrede hulle alreeds met finansiële uitdagings gelaat is het hulle nie versekering nie en dus word hul enigste kar afgeskryf. Die kar staan tans in hulle erf en leen hul ‘n familielid se kar.

Mamma Ann probeer sover moontlik proaktief wees om vir haar gesin te sorg en aan hulle behoeftes te voorsien. Sy is dankbaar vir haar werk, waar sy kort-kort moet geld leen om kop bo water te hou. 

Ann is ‘n pragtige, sagmoedige mens, wat uithou en aanhou, ter wille van haar gesin, maar ook ten koste van haarself. Haar grootste wens is om haar kinders en man gelukkig te sien. Na vele uitdagings wat in ‘n kort tyd op hulle pad gekom het, probeer Ann positief bly en planne maak om vir haar gesin te voorsien. Haar vooruitsig is vol bekommernisse, met die dat sy vir Llewelyn ‘n privaatskool moet soek wat nie noodwendig subsidie bied nie. Sy bid vir ‘n beter toekoms vir haar en haar gesin. Sy is skaam en nederig, en dankbaar vir ‘n dak oor hulle kop, vir ‘n wonderlike man en haar twee kinders.

Liewe Ann, ons verklaar dat Hy vir ‘n uitkoms en deurbraak sal sorg. Dat hierdie vooruitsigte gelaai met bekommernisse, sal verander na vooruitsigte vol vrede en vreugde! Mag Hy jou as versorger ook versorg, en aanhou bemagtig en toerus om hierdie toekoms vorentoe in Sy oorwinning te kan stap.

Fotos: Jislaaik-JA! Photography

Om betrokke te raak by #JouMenseMyMense, klik hier: https://www.grootfm.co.za/raak-betrokke/

Luister weer HIER:

Deel hierdie artikel

Leave a Reply