You are currently viewing #JouMenseMyMense saam met SPAR – Die GROTER prentjie

#JouMenseMyMense saam met SPAR – Die GROTER prentjie

Deel hierdie artikel

#JouMenseMyMense saam met SPAR – Die GROTER prentjie

Na die afgelope week se vlamme en afbreek is ons daaraan herinner dat ons lewens en ons besittings hiermee saam so verganklik is. Daar was gebreek en gebrand, maar, daar was ook gebou!

GROOTfm 90.5 het besoek afgelê by twee gemeenskap-radiostasies wat ook slagoffers van die onluste was – Alex FM 89.1 (geleë in Alexandra) en Mams Radio 92.9 (geleë in Mamelodi). Die twee radiostasies het geweldige skade gelei toe ‘looters’ in hulle onderskeie studio’s ingevaar het en toerusting tot die waarde van honderde duisende rande beskadig en gesteel het.

GROOTfm 90.5 weet wat die omvang van die uitgawes vir die bou van ‘n studio en ateljee is, en het daarom duidelike oortuiging gehad om ‘n bydrae te lewer.

Ons span was magtig om aan Alex FM 89.1 se stasiebestuurder, Takalani Nemangawe,‘n bedrag van R10 000 te skenk, en aan Sam Mfaladi van Mams Radio, ‘n bedrag van R40 000. Baie sterkte met die opbou-proses, van julle studio, ateljee, maar veral julle span!

Ja, dis maklik om te sê, ‘ek gaan nie bou nie, want ek het nie gebreek nie’…maar ek en jy het ‘n verantwoordelikheid teenoor ons naaste, maar bo alles teenoor ons Vader en Koning. Die vraag moet wees, nie ‘of’ ek gaan help nie, maar ‘hoe’. Watter een kies jy? Die breek, of die bou?

Soos Fred Rogers gesê het: ‘When I was a boy and I would see scary things in the news, my mother would say to me; Look for the helpers. You will always find people who help.’

Om betrokke te raak by #JouMenseMyMense, klik hier: https://www.grootfm.co.za/raak-betrokke/

Luister weer HIER:

Deel hierdie artikel

Leave a Reply