You are currently viewing #JouMenseMyMense saam met SPAR – Diakonale pleegsorg gaan Dinokeng toe!

#JouMenseMyMense saam met SPAR – Diakonale pleegsorg gaan Dinokeng toe!

Deel hierdie artikel

#JouMenseMyMense saam met SPAR – Diakonale pleegsorg gaan Dinokeng toe!

Die vrywillige veldwagters / ‘voluntary rangers’ van Dinokeng het saam met GROOTfm 90.5 en Superspar Moreletta 12 seuns van Diakonale pleegsorg bederf met ‘n naweek in die bos! Seuns van ouderdomme 6 tot 18 het Vrydag met GROOT opwinding by Dinokeng arriveer en Sondag teruggekeer na Pretoria na hul onderskeie huise van veiligheid. Hierdie seuns kom uit haglike en baie traumatiese omstandighede. ‘My hart het gebreek soos ek met hulle gesels, en hulle kon drukkies gee en herinner daaraan dat hulle toekoms in ons Here lê! Gee nie om hoe hulle omstandighede en lewe ‘toe’ en ‘nou’ lyk nie, hulle vooruitsig en toekoms lyk soos elke Koninklike Erfgenaam s’n – voorspoedig!’

BAIE dankie aan SuperSpar Moreletta vir die seuns se kos en bederfies! Hulle het so lekker spyskaart gehad – van hamburgers tot marshmellows! Wat is ‘n bosveld-vuurtjie sonder hierdie nagereg?! BAIE dankie aan die ‘voluntary rangers’ – vernaamlik Hester en Sarel! Hulle het vir elkeen van die seuns ‘n boekie gemaak en gegee, waarin hulle kon afmerk wat hulle sien. Hulle het ook baie moeite gedoen met die kamp-aktiwiteite, wat natuurlik bokdrol-spoeg ingesluit het! BAIE dankie aan elke rolspeler wat vir ‘n onvergeetlike naweek vir hierdie seuns gesorg het! Ook aan Diakonale pleegsorg – Otto en Suzaan, en julle span – wat so mooi na hierdie lieflike seuns omsien, vir hulle sorg, hulle liefhet en dat julle as hulle ouers, in elkeen van hulle glo!

Om betrokke te raak by #JouMenseMyMense, klik hier: https://www.grootfm.co.za/raak-betrokke/

Luister weer HIER:

Deel hierdie artikel

Leave a Reply